SZISZ Téli Tábor

jan
26

tovább

A Széchenyi István Szakkollégium idén is megszervezi Téli Táborát, melybe várunk minden első- és másodéves érdeklődő egyetemistát, aki…

SZAKMAI PROGRAMOK

Elitizmus és értékkonfliktus Harry Potter világában Mi a közös Draco Malfoy-ban és a "felső tízezerben"? Szeretné Voldemort ismét nagyszerűvé tenni a varázsvilágot? És hogy jön mindehhez Donald Trump? A varázs-, és a valós világ hierarchikus felépítéséről, Voldemort és Harry Potter támogatói között fennálló értékkonfliktusról beszélgetünk Tóth Csaba, politológussal pénteken, 10 órától.

Szociopoly Interaktív előadás a szegénységről és a minimálbérből, feketemunkából élők kilátástalan helyzetéről. Meghívottunk Bass László, a Szociopoly nevű társasjáték ötletgazdája, szombaton, 17 órától vezet be minket ebbe az elszigetelt világba.

Attitűdök és téveszmék a befektetések világában Harmati László az Erste Bank Hungary Zrt. belső igazgatósági tagja, ügyvezetője, a Lakossági szektor vezérigazgató-helyettese tart előadást pénteken, 15 órától.

PAKS II. Mérnöki és közgazdasági megközelítésű vitára számíthattok az elmúlt évek legnagyobb volumenű hazai beruházásáról. Felsmann Balázs, a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont kutató főmunkatársa és Dr. Pátzay György, a BME - VBK egyetemi docense lesz vendégünk szombaton, 15 órától.

Töketlenkedés a balon Miért vannak mélyrepülésben világszinten a baloldali pártok? Milyen következményei lesznek ennek, hogyan tudnának alkalmazkodni annak érdekében, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben pár éven belül? Duró Józseffel és Mráz Ágoston Sámuellel beszélgetünk pénteken, 17 órától.

ESTI PROGRAMOK

És emellett hajnalig tartó bulikkal is számolhatsz. A tábor folyamán a szakmai oldal mellett megismerheted a SZISZ közösségét, és bepillantást nyerhetsz a szakkollégiumi élet hangulatába.

(A változtatás jogát fenntartjuk.)

Gyere el te is, várunk táborunkba! a sziszesek

Részletek:

jan 26

jan 29

Téli Tábor

Cegléd

Akár jártál Szisztémákra, akár nem, mindenképpen érdemes velünk tölteni ezt a felejthetetlen hétvégét, amely számos szakmai előadást, változatos esti programokat és hamisítatlan sziszes bulikat kínál.

A tábor díja útiköltség nélkül:

  • 3 éjszakára: 5000 forint
  • 2 éjszakára: 4000 forint
  • 1 éjszakára: 3000 forint

facebook esemény

regisztrálok